4 Temmuz 2014 Cuma

İYİ Kİ DOĞDUN KARDEŞ :)

Sana dair o kadar çok şey var ki hatırladığım... En başta doğduğun gün...
Hastaneden seni eve getirdikleri an hala gözlerimin önünde. Ne de kıskanmıştım seni :) Çok güzel bir bebektin ama...
İnsan kendine dair birçok şeyi unutabiliyor ama kardeşinin hiçbir şeyini asla ama asla unutmuyor. İlkokula başladığın gün, Üniversiteden mezun olduğun gün, evlendiğin gün hepsi gözlerimin önünde. 
En özel gün ise, Anne olduğun gündür... Çektiğin sancılar, bebeğin kucağına verildiği andaki şaşkınlık ve heyecanın... "Bu benim mi şimdi" deyişin... Nasıl anlatsam bilemiyorum... Hepimizi o kadar mutlu ettiniz ki. Şimdi dokuz aylık oldu bizim afacan yeğen.  
Çok da güzel bir anne oldun. Annemizin "anne olunca anlarsınız" dediği her şeyi sen de gözlemliyorum şimdi. Üzerine titriyorsun yavrunun.
Bugün tam otuz yaşına giriyorsun. Sen ne ara bu kadar büyüdüğün yavrucuğum? Benim minik kuşumsun sen her daim, hep öyle kalacaksın...
Dilerim yeni yaşında her şey güzel gönlünce olur. Sevgili damadımız Fırat'cığımla ve birtanecik yavrunuzla beraber; sevgi dolu, aşk dolu, mutluluk dolu, sağlıklı nice güzel yıllarınız olsun inşallah. Gözünden akan yaşlar sadece mutluluklar, heyecanlar, sevinçler için olsun... Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun kardeş :)